Utvalt: Fifi Bags och Rosa Bandet

fifirosabandet-copy.jpg

En av mina favoriter – Fifi Bags – har startat en insamling till förmån för Rosa Bandet. Jag har precis beställt två stiliga svarta börsar. 100 kronor av 175 går oavkortat till Rosa Bandets insamling. Ett berömvärt initiativ tycker jag. Dessutom är jag smått beroende av dessa börsar för att samla allsköns småting i mina väskor. Dagens favorit!

5 comments

  1. Hej,läser med glädje din blogg regelbundet – men har aldrig lämnat kommentar tidigare.Jag har nu beställt 2 st. En till mig och en i present till min mamma./ Helena

  2. Jessika: Ja, de svarta verkar jättefina! Perfekt att ha smågrejer i.Helena: Vad roligt att du gav dig till känna nu då! Det är alltid lika kul när trogna läsare skriver något. Sannerligen en perfekt present!Ingela: Ja, lite småplock bär man med sig och det är inte så dumt att samla det på ett ställe. Och göra gott på samma gång. Berömvärt att så mycket av förtjänsten går till Rosa Bandet tycker jag

Leave a Reply

Your email address will not be published.