Utvalt: Tidiga julklappar på Åhléns

ahlensspeled-copy.jpg

Åhléns brukar köra en realisation på höst- och vårkanten på mediasidan. Jag hade botaniserat i utbudet i katalogen innan och siktade framförallt in mig på bra barnspel för datorn. Om Ni inte har stiftat bekantskap med Kalas med Rut & Knut så gör det. Det är ett riktigt bra pedagogiskt barnspel. Anna, snart sex år, gillar det skarpt och lillebror sitter bredvid och försöker hänga med i bokstäverna. Det finns klurigheter på olika nivåer och spelet är föredömligt vilsamt för ögonen. Jag köpte tidiga julklappar i form av klassiska Fem Myror-spel, Halvan som kör brandbilen och ett Pettson och Findusspel.

Till kokbokssamlingen införskaffade jag Gi för hela familjen. Ulrika Davidssons böcker säljer som smör, men jag har inte stiftat bekantskap med dem tidigare. Jag är i skriande behov av lite nya vardagsrecept och förhoppningsvis hittar jag lite inspiration i denna bok. Ack denna vardagsmat. Same, same…

5 comments

  1. Det är bra att köpa på sig ett julklappslager under hösten. Både för att slippa stressen och för plånboken. Köpte en fotobok om alla världens traktorer till min son i julklapp igår på Ica, också rea.Ska ta en titt på Åhlens också! Tack för tipset.

  2. Ett tips till att inte köpa: Jag köpte “Här kommer polisen” till min son. Pistoler och vapen på alldeles för många sidor. Den åkte tillbaka till affären direkt.

  3. Anette: Du får ta en runda. Det fanns några godbitar faktiskt. Det vankas ju födelsedag precis innnan julmånaden också, så här gäller det att bunkra lite :-)!Caroline: Jag vet inte hur bra jag brukar lyckas med den taktiken, men ibland så springer jag på en del grejer som jag lagrar ändå. Jag är en riktig rearåtta när det gäller mediating och allsköns småplock till barnen. Åhléns brukar sälja ut skrivböcker och pennor och annat i den genren för halva reapriset. Det är perfekta lagringsgrejer! Vi har Polis-Halvan med rånaren i. Verklighet på gott och ont.

Leave a Reply

Your email address will not be published.