Pirr

ourhouse-copy.jpg

Det pirrar i magen på vissa i dag. Anna vaknade 05.30. Hon skall följa med sin kompis hem efter sexårs och då kan man inte ligga och sova. Nej, då måste man upp och börja packa mera grejer i väskan som skall med. Jag kan bara inte sova, mamma! Jag är alldeles för pigg!

Jag kan tyvärr inte säga detsamma. Zzzzzzzzz. Men vi skall på husbyggarmöte efter lunch! Det skall bli mycket spännande att se vad det finns för tomter och att få mer information och prisuppgifter kring en del hus som vi har tittat på. Pirr!

Tusen tack för alla kommentarer hittills kring nybyggande och matplats. Jag har redan fått många nya infallsvinklar och saker att tänka på. Ni är en guldgruva!

(Bild: Inspirationsbild från Mimou)

8 comments

  1. Hej Weronica! Jätterolig blogg du har!Låter spännande att börja kolla på tomter och hus, lycka till! Nåt annat…Såg att du köpte en Bayswater från netaporter, jättefin! Jag är själv lite sugen på att beställa en väska därifrån och tänkte höra med dig lite ang att handla därifrån. Vad går frakten på? Måste man betala någon tullavgift? Är det nåt annat man måste tänka på? Har iaf förstått att du är nöjd med att handla från netaporter. Tack på förhand, mvh Anette

  2. Hej Anette! Kul att du tittade in! Jag har handlat från Net A Porter hela två gånger – haha! Jag är mycket nöjd med allt. Smidigt, snabb leverans och en lyxig shoppingupplevelse. Jag har således ingen erfarenhet av när något strular på vägen, men jag antar att de hanterar även det professionellt. Inom EU är det tullfritt, så det är bara att handla på. Frakten är ganska dyr – ca 300 kronor – men jag såg info på en annan blogg om att de hade fraktfritt nu. Surt sa räven för min del som beställde förra lördagen – men det får jag överleva. Man skall ange FREESHIP som jag förstod det. Lycka till och trevlig helg!

  3. hej igen! Är jag helt ute och cyklar men det finns väl bara ett net a porter? alltså netaporter.com? och om jag förstått rätt så ligger det i USA, så det var därför jag tänkte att det blir tullavgift. Även om man läser deras shippinginfo så står det att det tillkommer, alltså tax och import duty? Men det låter ju bra om du säger att det inte är så! hihi, för väskan kostar rätt mkt ändå!Ja jag såg på hotspot att det var fraktfritt nu, och tänkte faktiskt på dig då som redan beställt och fått din goding, men så kan det ju vara ibland…Tack för svar och trevlig helg till dig med!

  4. Anette: Du får slå till nu då och utnyttja det fraktfria :-)! Nej, http://www.net-a-porter.com ligger i England. De skickar dock internationellt och det tillkommer säkert tull för invånare utanför EU. Så tullen behöver du inte oroa dig det minsta för. Det är bara att shoppa loss – med risk för tömd plånbok ;-)! Nu blir jag nyfiken – vad skall du köpa för väska?

  5. Hum..nu kommer jag låta superenvis men om man läser på sajten så har dom ju amerikanskt telefonnummer, plus att dom pratar om tullavgifter mm när det är utanför USA. nej nu förstår jag ju ingenting:-)iaf har jag kikat på den här väskan http://www.net-a-porter.com/product/23584 (hoppas länken funkar) annars har jag spanat in en väska på ebay.uk från mbmj som oxå är fin och även lite billigare…svårt att bestämma sig, å andra sidan vet jag inte än vad maken tycker om mina planer på väskinköp;-)

  6. Anette: Väskan är en riktig pralin! Och jag är lika superenvis – i England är de och ingen tull blir det ;-)! Gör en fejkbeställning och kolla exakt hur det blir med frakt och grejer. Ingen tull dock – lovar!

  7. kul att du tyckte väskan var fin! :-)verkar som vi är lika envisa båda två!;-)ja jag ska fundera lite på väskan och så får jag se vad som händer:-)tack för att du orkade svara mina undringar en fredagskväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.