Hemarbete

dammvippastada-copy.jpg

Jodå, visst faller jag in i klassiska fällor när jag sitter hemma och jobbar. Det är mycket lätt att sträcka sig efter mysbyxor och hoodie och gå ut till datorn. Mitt planerade kontor  ser ut att dröja när det har kommit lite andra projekt i vägen. Visst är det skönt att inte behöva tänka ett dugg på hur man ser ut framför dataskärmen, men ibland mår jag bättre av att fixa till mig lite. Aningen smink och aningen uppdaterad mysklädsel.

Klänning och leggings: Jag misstänker att jag kommer att bo i dessa plagg när jag är hemma ett tag framöver. Det är bekvämt och klämmer inte åt någonstans. Total komfort från H&M:s Organic Cotton.Polo: Jag är sedan tidigare ett stort fan av Petit Bateaus baströjor. När Shopaholic hade stor utförsäjning för ett tag sedan försåg jag mig ordentligt.Tofflor: Världens bästa tofflor kommer från Ulle. Jag sliter ut ett par per säsong och snart är det dags för ett par nya.Halsband: Favorithalsband av Paula Hagerskans från Unik Design.Rouge: Favorit just nu från Rosie Jane och Accessora.

Någon dammvippa av strutsfjädrar har jag inte, men jag skulle sannerligen behöva damma av mitt skrivbord. Oj, oj, oj…

11 comments

  1. Hehe, jag sitter här framför datorn iklädd leggins och en klänning. Så det där med att bo i det kan jag kanske relatera till. Lite grann.

  2. Haha ja det är sant, det är alldeles för lite glamour hemma 🙂 men jag kör nog mer träningskläder a la yoga hemma när det är leisure. Tänk jag har aldrig lyckats att komma över Petit Bateau-kläder till mig själv!! Något att förändra!//M

  3. Veronika: Bo i kan möjligen vara en lite lätt överdrift, men jag får gärna favoritkombos som jag använder flitigt. Klänning och leggings är min melodi :-)Minks: Glam var det ja 😉 Jag är klänningsflicka, men lufsar gärna runt i mysbyxor hemma. Petit Bateau har riktigt bra bastoppar!

  4. Att ha det gott: En föredömlig kombination :-)Helena: Jag kan inte annat än hålla med!Jessika: Det är ursnyggt! Kedjan är ganska lång och den har fast längd. I somras bytte jag ut kedjan mot en annan kortare som jag hade sedan innan. Droppen hamnade annars mellan mina behag när jag hade omlottklänningar och det blev sådär – med kortare kedja finemang dock 🙂

  5. Hrm mitt i prick med detta inlägg… behöver verkligen en spark där bak när det gäller detta, allt för lätt att till mysisar men hur kul är det på en skala egentligen sparken fick jag sannerligen här och framförallt INSPIRATION det är underbart. Tack o tack!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.