Blekansikte

Modebloggarna gör sitt bästa för att överträffa varandra i lovord över Balenciagas visning på modeveckan i Paris. Även jag ser intressanta siluetter och fantastiska mönster, men framförallt ser jag en ljusning för oss blekansikten. Jo då, visst vet jag att det krävs mycket arbete för att se sådär onaturligt naturlig ut. Men det våras ändå för en alldeles vanlig “mamma-har-sovit-alldeles-för-lite”-look. Och jag kommer då sannerligen att vara supertrendig med min bleka uppsyn. The palest legs in the city!

(Bilder: Style.com)

4 comments

  1. Hej! Jag jobbar alldeles för mycket, jag har inte varit hos dig på jättelänge! Hur går det med tomten? Jag ser att ni har börjat reka i huskatalogerna… jag skulle inte orka att göra det en gång till, men det har varit jättekul! I övrigt då: snygga Balenciaga mönster, Winnerbäck har kommit tillbaka til mig (jag har tröttnat några år) och Frank mönstret är så himla snyggt!Kram *virkar, virkar*

  2. Mimmi: Hej! Roligt att du tittar in! Vi tittar på en annan tomt nu och förhoppningsvis får vi besked nästa vecka om den. Nu skall det bli andra bullar av 😉 Nybyggnation verkar vara ett stort projekt ja, men ack det känns så roligt att vara på gång! Kram

  3. Desiree: Ja, de ser nästan vitpudrade ut a la klassisk Marie Antoinette-style. Jag minns med skräckblandning det ljuva åttiotalet när alla låg i solarium och blev vansinnigt bruna. Jag pressade också – men noll effekt. En sommar höll jag på med kastanjevatten på benen. Tacka vet jag bleka ideal samt en stigande insikt med åldern – det spelar ingen roll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.