Skimrande höst

pappelinamaja.jpg

Det är vidunderlig härlig brittsommar ute för ögonblicket. Det är hög luft och vackra färger. Det är bara att ignorera barnens rinnande näsor och titta på en fin lövhög istället.  Henrik brukar komma som ett litet skott när jag hämtar honom på förskolan. I dag var det första dagen som han inte ville gå hem. Det känns gott i mammahjärtat att se att det hela går framåt.

Bild: Vacker bild från Pappelina med den nya mattan Maja som skimrar i metall. Jag har alltid hyst en förkärlek till dessa moderna plastmattor, men äger ingen – ännu.

10 comments

  1. Snygg bild, jag gillar Pappelinas mattor, de håller en helt annan klass än olika kopior. Har själv en i köket, och en som dörrmatta. Har sådan tur att man kan köpa 2:a sortering inte långt härifrån.

  2. Älskar mina Pappelina! Lätta att hålla rent, glider inte runt på golvet och är vackra att se på! Jag har en vit/silver Siri i hallen och två olivgröna Alve i köket. Maja skulle passa fint i vardagsrummet 🙂

  3. Min äldste har sedan han bytte dagis en tendens att klänga sig fast ordentligt i mig vid lämning. Igår ackompanjerades det av en lika klängande och än mer skrikande kille, vid sin pappa. Mitt i allt kaos fick den andra pappan suckande ur sig: Våra barn älskar oss!…med det inte sagt att det är underbart när de vill vara kvar…

  4. Helena: Åh, din lyckos där! Bra andrasortering är sannerligen en guldgruva.Sara: I nya huset, i nya huset, i nya huset – om vi får en tomt förstås ;-)Jessika: En riktig fantast med andra ord! Jag har varit riktigt sugen länge, men köpet får väl bero tills vi förhoppningsvis har ett nytt hus!Idépappan: Maken lämnar oftast på morgonen, så jag har mest fått ta hand om rusningarna och kramarna. Visst är det alldeles underbart! Karin: Visst är de! Jättefina!

  5. Vi har precis köpt en Pappelina-matta till vår inre hall. Äntligen! Vår matta är guldfärgad med 5 vita stjärnor. Jättesnygg! Jag är så nöjd – och maken också! Han var dock mycket skeptisk innan han fick se den på plats 🙂

  6. Heeej! Vad trevligt med människor som uppskattar orginal och förstår värdet av det! Därför jobbar vi hårt på att tillverka våra mattor lokalt med svensk arbetkraft, och med design av hör kvalité. Det är för ER vi gör detta, ni som hajjar att det är roligare att vara unik! Kram från Gunilla som jobbar på pappelina!

Leave a Reply

Your email address will not be published.