Today

lovelovelove-copy.jpg 

You and your friends and family are really clicking today — but it doesn’t stop with them! In fact, you’re in sync with almost everyone and ought to be able to make a good impression wherever you go.

Där ser man! Ett sådant horoskop bara måste man ju tro på, även om jag generellt är mycket skeptisk. Så nu skall världen le mot mig resten av dagen! Det känns fint när jag skall handla mjölk och skicka tillbaka ett par Supermannenstrumpbyxor som var mil för långa för Henrik. Sedan kommer jag att svepa in som värsta Maman på förskolan när jag skall hämta barnen. Barnen kommer att gå hem med raska kliv. Det kommer inte att bli några konflikter under trött eftermiddagstid innan maten. Really clicking today. Henrik kommer inte att sitta och pilla i middagen, utan äta allt med god aptit. Sedan kommer båda barnen att hoppa in i duschen och inga tårar kommer att spillas över vatten i ögonen. In sync with everyone. Jag och maken kommer att vara pigga som mörtar i kväll och sitta och titta varandra djupt in i ögonen. Halleluja.

Horoskop från Harpers Bazaar och vackert hjärta i Älvdalsporfyr från Russinnet

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.