Tomtbesiktning

elskap.jpg

I går var vi ute och tittade på tomterna igen. I fredags var det iskallt. Henrik var med. Han frös som en liten hund och ville gå tillbaka till bilen hela tiden. I går var det ljuv brittsommar. Aldrig har väl ett elskåp varit så vackert! Det är magiskt att se markväv, rör, asfalteringar och stora jordhögar. Det har inte hänt någonting på två år vid det andra området där vi har en tomt bokad, så åsynen av detta är smått fantastisk. Nu är det bara att vänta och se tills början av nästa vecka då bokningarna av tomterna skall ta sin början. Åh, nu skall vi bara ha en tomt, så det så!

6 comments

  1. Å jag minns vårt elskåp på vår tomt vi sen sålde – det var något speciellt – eller julgranen vi hämtade där – det var den vackraste granen vi någonsin haft 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.