Snart är det dags

klockanklamtar.jpg

För varje år som går tycks säsongen med ting för julen flyttas längre och längre bak på hösten. Det stora möbelvaruhuset har redan firat ett tag och nu börjar den kommande högtiden att smyga sig på i webbshopparna. Lika lite som jag är förtjust i Halloween-prylar, lika lite känner jag för att ögat skall invaderas av julprylar för tidigt. Det är så med det mesta i dag. Säsongerna börjar lite för tidigt och man hinner nästan tröttna innan det verkligen är dags. Jag är svag för tanken kring barndomens julskyltning på första advent, men det är blott ett minne numera. Om en börjar, så följer snart de andra. Julen är snart här på riktigt allvar – vare sig vi vill eller inte.

Bild: Vacker klocka från Georg Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published.