Orange

Jag har ett tveeggat förhållande till den svenska överföringen av den amerikanska Halloween-traditionen. Jag lockades därför inte nämnvärt av Ica Maxis alla hiskeliga skelettprydda ljuslyktor vid storhandlingen i dag. Däremot blev det en pumpa vid gårdagens Bondens marknad. Anna bar hem den med stor entusiasm och nu pryder pumpan sin plats på spiselkransen. Jag är anpassningsbar med detaljer och måhända blir en liten pumpa lika viktig som påskriset framöver. Oranga stämningar känns i vilket fall som helst mycket passande för tillfället!

I morgon gäller det. Snälla. En bra tomt till oss!

Bilder: Martha Stewarts Blueprint

4 comments

  1. TUMME TUMME TUMME (nä vänta jag har bara två ju…..)Bästa tomten till er!!Och jag instämmer helt vad gäller Halloween. Gärna pumpor och lite orange men inga skelett eller dylikt i vårt hem!//M

  2. Att ha det gott, Jess och Minks: Jag sitter här och hoppar på stolen. Maken har inte ringt ännu, men jag hoppas varje sekund att han skall göra det. TOMT TACK!

Leave a Reply

Your email address will not be published.