32 comments

 1. Vi byggde ett Myresjöhus med totalentreprenad för 1 år sedan. Total entreprenad kan jag varmt rekommendera, såvida du eller maken inte är byggnadsingenjörer i botten;) Är det fortfarande Skagerack som gäller? Ett tips är i sådana fall att byta plats på toaletten och klädkammaren i hallen, för då slipper man gå in med de leriga skorna hela vägen, så att säga. Klinker i hallen är snyggt och praktiskt, men välj då gärna ett med lite struktur i ytan (kanske inte lika snyggt, men så mycket mer pratiskt). Vi valde ett ganska matt klinkers till kök, hall och badrum. Ursnyggt, men allt syns. I tvättstugan hade vi dock ett med mer struktur och där märks det inte ens om jag dragit in vagnet och två barn under 2 år… Bara ett litet tips! Lycka till!!!!

 2. Caroline, Ljuvligt hemma, En annan dinosuariemor och Isabelle: Stort tack! Jag är så in i den glad i dag!

  Lena: Vad spännande! Vad byggde ni för hus? Total entreprenad är ett måste för oss, då vi definitivt inte tillhör kategorin hemmafixare – tvärtom 🙂 Jag har landat på en kombination av Skagerrak och Huvudskär. Vi skall träffa säljaren nästa måndag och då hoppas jag att vi kan få reda på lite mera om vad som går att trixa med i husens planlösningar. Aha, ja man kanske skulle byta plats där i hallen. Smart tänkt! Struktur säger du. Blankt är ju så snyggt förstås, men det är bra om det är praktiskt också. Tack för tips!

  Ingrid, Veronika, Jess, Att ha det gott: Ni lär få höra betydligt mer om vårt bygge framöver. Det är ju liksom nu det börjar 🙂 Tack snälla!

 3. Grattis till tomten – vilken lycka!!!Din beställning framgick! =) Jag har börjat med dina börsar idag. Hör av mig så fort de är klara.

 4. Stort, stort grattis! Det ska bli spännande att föja med på husresan – för jag gissar att det kommer att komma en del om den på bloggen framöver!Kram

 5. TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOläste tidigt men hann inte svara då men nu så…. kom mitt tjoho sent om sider!Vi kommer att följa byggandet med glädje och sen stå gröna av avund när ni är klara 🙂 men grön är ju en fin färg ;)//M

 6. hej – och varmt grattis!! Jag hoppas verkligen att du bloggar om ditt/ert byggande! Vi står också i startgroparna, hus o tomt är bestämt men byggnadsnämden har hakat upp sig på en detalj (kartan från lantmäteriet), så vi väntar o väntar…. Det skulle vara jättekul att få läsa din syn på byggandet. Du skriver så lättsamt och okonstlat!// s

 7. Grattis! Äntligen! Det blir spännande att höra mer om huset. För att inte tala om alla beslut ni måste ta – kök, badrum mm…

 8. Grattis!!! Vad roligt att få bygga något efter helt egna önskemål, och inte behöva “acceptera” vissa skavanker för att få resten (som det blir när man köper hus från -37). Hoppas du bloggar om byggandet!/alacs

 9. ÅH VAD KUL.. DET ÄR SÅ ROLIGT ATT SKAPA NÅGOT NYTT.VI BYGGER OM VÅRT STALL (HEM) FR.1700 TALET OCH VARJE DAG , KOMMER MAN PÅ NÅGON NY DETALJ ELLER ÄNDRING.SKA NI BYGGA/RITA SJÄLVA ELLER KÖPER NI FÄRDIGT??

 10. Ett stort Grattis från mig också!Jag hoppas också att få följa planer, byggande, inflytt mm här på din blogg eftersom du skriver så härligt!Många grattis igen!/Sofia

 11. Alla: Tusen tack! Jag är så glad över tomten och era ord gör mig ännu gladare! Jag kommer säkerligen att blogga en hel del om det kommande bygget i och med att bloggen handlar mycket om mig och vad jag har framför näsan för tillfället. Jag hoppas att det skall bli en rolig färd att vara med på! Helena: Vi bygger med Myresjöhus, så det är deras utbud som står tillbuds. Jag har skrivit om de hus som vi tittar på här http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=590

Leave a Reply

Your email address will not be published.