Tisdagstema: Vårdad

tisdagstemavardad-copy.jpg

Det går i vågor. Kvällstandborstningarna har utvecklats till rena brottningsmatcherna emellanåt med tillägget vem kan knipa igen sin mun hårdast. Anna har vägrat borsta sitt hår. Henrik har gallskrikit så fort ordet dusch har kommit på tal. Nu har vi en tid där den personliga omvårdnaden flyter på riktigt bra. Tandborstningen är oftast inget problem. På morgonen får barnen borsta tänderna själva ibland. Anna borstar sitt hår, om inte med de klassiska hundra tagen, så nära inpå. Den klassiska nagelborsten har till och med fått en renässans till små smutsiga händer. Henrik klarar duschen med hjälp av sin diplodocushals och en väl vald handduk. Må friden kring omvårdnaden bestå!

Tisdagstema: Vårdad

10 comments

  1. Mmmm, tandborstning och hårvård kan vara känsligt och kämpigt. Märta vägrar båda delarna för tillfället. Tack och lov för spraybalsam och elektrisk tandborste som underlättar betydligt för båda parter. Valter däremot är numera en entusiastisk borstare, och gapar stort både morgon och kväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.