9 comments

  1. Du frågade igår vilket hus vi byggde. Ett enplanshus, stora Duett. http://www.myresjohus.se/Vara-hus/1-planshus/Villa-Duett.aspx Myresjö var väldigt tillmötesgående under byggprocesses och istället för köksö har vi en halvvägg som går upp till tak på vissa ställen (låter konstigt men är coolt). Vi har även glasdörr mellan vardagsrummet och barnen lekrum, vilket jag varmt kan rekommendera om man har något sådant utrymme, ibland vill man inte höra dem när de leker, men man vill ändå kunna se dem! I det första rummet (som det är skissat stort badrum) har vi stället löpbandet och en hel garderobsvägg med enbart mina kläder;) Tänkte från början ha det som kontor men har insett att den stationära datorn står i sovrummet (används även som TV) och maken och jag sitter hellre i köket med de bärbara… Ska fundera på vad jag önskar att jag hade vetat innan jag byggde hus och återkommer!

  2. Lena: Jag ser även att Myresjöhus har en ny hemsida numera. Det tackar vi för! Spännande att höra om ert hus! Jag tar mycket gärna emot alla bra idéer!

  3. Verkligen roligt att höra, som ni har väntat! Jag tror att detta alternativ är mycket bättre än det första – det måste ju finnas en mening med att det strulat innan!

  4. Linnéa och Linda: Stort tack! Det känns lika kul i dag :-)Karin: Vännen, detta känns sannerligen magiskt! Detta hus kommer att passa oss bättre, så vi får väl som sagt se det som att det fanns en mening med allt det ledsamma hittills. Klappa magen!Anneli: Jaaaaaaaaaaa! Stort tack!

  5. Oj, jag verkar vara sist på plats med ett GRATTIS!Så nu kan man säga att ni är i välsignat tillstånd avseende tomt och såsmåningom HUS!

Leave a Reply

Your email address will not be published.