Exklusiva hängare

badrumshangare.jpg

tandborstbilden nedan syns en del av vårt badrum. Det är helkaklat med neutrala plattor. Färgklickarna nu består inte bara av handdukar, utan även av en alltid full tvättställning, lite badleksaker, en potta och annat smått och gott. I vårt kommande hus föreställer jag mig badrummet aningen mer sparsmakat och mer av en lite lugnare plats. Neutralt kakel i någon ljus nyans blir det säkerligen igen. Jag surfade på de här fina hängarna  i keramik från italienska Bosa och Marstrands. De är mycket vackra i designen och jag gillar förvaringen på kroken. Abret är som vanligt priset… Men i husprojekterandet ingår en och annan utsvävning i tanken. Att inreda så är alldeles gratis!

Bild: Marstrands

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.