Höststämning

hostbild-copy.jpg

Lunch mitt i veckan med trevligt sällskap är en riktig humörhöjare i vardagen. Solen lyser med sin frånvaro här i dag. Det sägs att det vankas gråare tider. Men just det. Låt det regna. Vi har en tomt!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

7 comments

  1. gokväll! Jo Weronica jag måste bara berätta…idag var ju sista dagen som det gick att beställa fraktfritt från netaporter…och ja du vet ju vad jag skrev om att plånboken jag hittat på usasidan inte fanns med på uksidan….och så tänkte jag när jag satt och surfade ikväll…att nej…måste gå in och kika utifall att…och tro det eller ej men nu fanns den där!! tjoho! så nu har jag beställt den och ser såå framemot att få hem den! hur lång tid brukar det ta? hämtar man det som vanligt på postställe? ska bli så kul att se den fina packeteringen som du nämnt:-) här är iaf en länk till mitt fina inköp…http://www.net-a-porter.com/product/23592 …hälsning Anetteps..grattis till tomten!!:-D

  2. Saravillfara: Man tackar! Här kommer solen alltid skina känns det som 🙂

    Anette: Men vad kul då! Jättesnygg! Min erfarenhet är att de är mycket snabba med sina leveranser. De levererar via DHL till din hemdörr och problemet med dem är att de kommer på dagtid. Jag jobbar ju hemma, men just den dagen när min väska kom hade barnen studiedag och vi var ute. Snopet 🙂 Men dagen efter så! Hoppas att du blir riktigt nöjd och tack för grattis!

  3. Caroline: Jag fotograferar nästan alltid utan blixt. Mer liv som sagt och inte så skarpa kontraster. Jag har en extrablixt till kameran som man säkerligen kan laborera med, men så långt har jag inte kommit ännu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.