Söndag

koksbild.jpg

På lördagar får jag sovmorgon när maken och barnen åker på Friskis och Svettis familjelek. På söndagar är det min tur att gå upp. Våra barn har alltid varit mycket morgonpigga. När de var pyttisar sov vi i skift ett tag. Det kändes som om jakten på sömn var det primära i livet. Numera kan Anna vara uppe en stund själv och titta på barntelevision, vilket gör att man kan sträcka ut sig lite extra på helgerna. Traditionen med söndagsscones inleddes i vår familj när barnen var små och alltid vaknade alldeles för tidigt. Om man håller sig sysselsatt med något somnar man inte… En söndag hemma innebär företrädesvis ett behagligt långsamt tempo. Nu är det snart dags för sconesbak men först – strykning av pärlplattor.

Köksinteriör från R.O.O.M. Neutral bas med färgaccenter fungerar alltid fint.

7 comments

  1. Anna: Smarr är ordet! Och det bästa är nästan att äta de uppvärmda resterna till kvällens Sopranos 🙂 Din spetsning låter mycket god!Linnéa: Ja, det är verkligen gott!

  2. Helena: Jag tar många bilder själv och då står det fotografi Weronica under bilden. Annars lånar jag och anger då källan under bilden. Roligt att du tycker om bilderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.