En sådan dag

sondagsmys-copy.jpg

Det är en sådan där dag i dag när man helst vill dra en filt över huvudet och gömma sig för omvärlden. I ett av de husen som vi tittar på finns en inglasad veranda. Där skulle jag också kunna tänka mig att sitta och kura och sura alldeles alena.

Klänning: Jag är inte en del av den Odd Molly-feber som sveper fram. Jag äger inte ett enda plagg och kläderna känns inte riktig jag på något sätt. Denna långklänning, från den kommande vinterkollektionen hos Design Sverige är långt ifrån mig också, men för hemmalufsande skulle den fungera ypperligt.Tofflor: Dessa tofflor från Woolenstocks är inte bara ett utsökt hantverk, utan ser även ut som den ultimata fotvärmaren för iskalla vinterfötter.Fåtölj: Klassiker av Josef Frank för Svenskt Tenn i alldeles underbar färg.Filtar: Mina favoritplädar från gotländska Yllet.Ljusstake: Det blir ett fantastiskt fint ljus i Harry Koskinens Lantern.Tekanna: Signe Persson Melins stilrena skapelse för Design House.

Med lite mintkakor från Fortnum & Mason skulle det kännas aningen bättre igen!

signature

11 comments

  1. Mm, ibland vill man bara vara i fred. Min dag har ägnats åt sonens badmintonturnering på förmiddagen och dotterns fotbollsmatch på eftermiddagen. Sedan lagade maken god fisk i saffranssås och nu går temport sakta men säkert ner här i familjen. Skönt!

  2. Jag hoppas humöret vänder, varför inte prova några goda praliner framför sopranos!? Kram till dig, :)Jag gillar odd molly kläder, min stil men har tyvärr inte några själv. Denna klänning var dock lite för “mycket” för min smak. Tekannan och ljusstaken var mycket fina. Plädar och fåtälj lika så. Här har vi takkronan tänd med tio ljus sedan sen eftermiddag och jag ser fram mot sopranos och chokadglass,mmmm.!

  3. Men du KAN bara inte motstå Odd Mollys vantar väl?? Dom kan man äta upp…eler njaaäää kanske inte – snygga iallafall – glasveranda skulle jag vilja ha i mitt drömbyggprojekt!

  4. Härligt collage. Jag unnade mig nyss en odd Molly kofta och den känns redan som vinterns favorit i min garderob! De övriga “etnoinspirerade” käderna är inte riktigt lika mycket jag. Hoppas att du får en mysig kväll med pläd och praliner.

  5. Odd Molly är inte min stil men det är en sådan stil som jag tycker “passar alla andra” om du vet hurjag menar.Hoppas att humöret har vänt, man måste helt enkelt få ha sådana dagar också.Kram

  6. Anna: Full aktivitet för er med andra ord. Här tog maken barnen till det stora leksakspalatset, eftersom de hade ett presentkort som brände. Ett smäckigt smyckeskrin och en dinojägare senare var de sysselsatta ett bra tag, men vissa dagar får man inte nog av ensamhet som sagt!Helena: Månatlig hormoniell surtant = jag 🙂 Choklad blir det tillsammans med Sopranos. Snart är det slut på maffiaeposet – sniff. Er takkrona låter som en riktig myshöjare!Jess: Haha! Kanske ett par vantar då 😉 Jag håller med om att en del i deras kollektioner är som små godisbitar.Lo: Jag var på gång att köpa en av deras klassiska koftor med rosettknyt i sidan förra året, men det blev inget av det hela. Sedan dess har jag inte kommit till skott med något. Tack! Pläden skall snart på!Nettan: Ja, det är mycket Odd Molly överallt just nu. Jag gillar en del av det jag ser, men inte annat. Tack och kram!

  7. Jag skulle inte tacka nej till en Odd Molly-tunika i blått. Plädarna ser supermysiga ut – jag gillar att köpa plädar, men visst kan man få för många 🙂 – de tar ju lite plats, trots allt. Fint collage, som alltid. Jag hoppas att du fick en bra söndagskväll!

  8. Annika: Tack! En fin söndagskväll blev det, men sedan vaknade Anna med hosta och i dag är båda barnen hemma. Höstförkylningarna tycks omöjliga att bli av med! Ha en fin vecka!

  9. ååh vad mysigt, instämmer helt med dina val! lycka till idag med huset och hoppas ni kommer fram till bra grejer! det är mycket att tänka på så än en gång, skriv ner allt!håller tummarna för er skull! krya på dig oxå!

  10. Att ha det gott: Så bra att du stortrivs med din filt! Filtar är ett måste så här års!Dreamhouse: Tack! Nu börjar karusellen med alla valen och det är massor att tänka på – som du vet. Jag lusläser allt och grunnar fram och tillbaka. Processen är i gång och det känns härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *