Vackra ting: Chang & Biörck

changbiorck-copy.jpg

Jag har haft mina ögon på de vackra produkterna från Chang & Biörck ett tag nu. Jag tycker mycket om kombinationen av enkel skandinavisk design med asiatiska influenser. Nu finns ett urval av tingen tillgängliga hos Design Online. Gunilla Lagerhem Ullberg står bakom några riktigt fina textilier som bland annat finns att få som kuddfodral.

Dagens vackra ting är tekannorna NU och NAN med kopparna AO och TU. Marie Louise Hellgren har designat tingen där olika uttryck möts på ett föredömligt sätt. Gärna i min tomtesäck!

Bild från Chang & Biörck. Det kinesiska tecknet för kärlek hittade jag på den lilla bebisbodyn Lovebody  från Barndesign.

2 comments

  1. Valdigt snygga kannor! Men pa nat satt sa kanns de inte sa hallbara med bambuhandtag? Har du kant pa dom? De kanske ar starkare an de ser ut?

  2. Marie: Nej, jag har inte känt på dem. Handtaget skall vara av rotting tror jag och eftersom det sitter på antar jag att det håller för vad det är avsett för. Praktiska jag undrade mest över hur man skulle diska utan att det kom vatten på rottingen 🙂 Men den kanske även är vattentålig!

  3. Every one acknowledges that life is not cheap, nevertheless we need money for various stuff and not every person earns big sums money. Thus to receive fast loan and just consolidation loans will be a right way out.

Leave a Reply

Your email address will not be published.