Snurrig

Ena stunden tycker jag att jag har läget under kontroll med huset. Andra stunden känns allt alldeles övermäktigt. Rutorna i blocket dansar framför ögonen och till slut vet jag inte vad som är fram och bak. Det blir bra, säger maken och det blir det säkert. En god vän förbarmade sig över vår sjukstuga i dag. Jag fick ägna mig åt lite klassiskt ältande av sakernas tillstånd, vilket inte är helt fel ibland. Det vore nog inte heller helt fel att göra något annat en stund. Jag kanske skall släpa mig i väg på den där filmen om Jane Austen som äntligen har kommit hit. Lite brittisk kostymfilm är liksom alltid rätt. Ja, så får det bli!

 

3 comments

  1. Jag kan tänka mig att det blir mycket på en gång när man bygger hus. Man vill ju att allt ska bli så bra som möjligt och det blir ju en miljon små saker och detaljer som behövs kollas upp. Det blir nog bra till slut som din make säger men det krävs också en hel del jobb för att fatta så bra beslut som möjligt och du verkar göra ett bra och noggrant jobb med detta så då blir säkert slutresultatet bra. Krya på er i sjukstugan.

  2. Annika: Åh, så vacker den var! Riktigt välgjord kostymfilm. Jag föll för den!Desiree: Ja, det är mycket, men samtidigt är det ju himla kul också! Det är väl alla val som gör att det känns lite övermäktigt ibland. När man kan välja, så måste man liksom scanna och kolla upp grejer 🙂 Tack! Hoppas att vi går mot en frisk helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.