Walk in closet

kladkammare-copy.jpg

Jag vet inte riktigt hur jag har kunnat missa att – vad man med lite god vilja skulle kunna kalla Walk in closet – är möjlig i huset. Om man ändrar några dörrar på övre plan och tar bort en liten korridorspassage, uppenbarar sig en klädkammare på 3,5 m * 1,5 m. Jag ser framför mig en ren fröjd av platsbyggd förvaring där man får in allsköns ting. Stort tack Mimmi för ett fint uppslag till huset!

Vacker miljö från danska Boligmagasinet. Det gäller att drömma sig bort lite när vi snart går in på andra sjukstugeveckan.

11 comments

  1. Följer med spänning dina husplaner, så kul!Flyttade själv in i sprillans nytt hus för två veckor sen och det är mer småsaker att köpa än man tror.Är på jakt efter snygga bokstäver till husfasaden, vi tänker nämligen skriva husnummret “två” med bokstäver istället för nummer, har sett snygga bokstäver i inredningstidning men glömt var man beställer och de flesta företag har bara bokstäver till F. Vet du eller nån av dina läsare var jag kan hitta detta?

  2. Anette: Åh, så härligt att vara i hamn. Vad har ni byggt för hus? Jag vet precis vad du menar för bokstäver. Jag läste också om dem i en inredningstidning, men vilken var det? Jag kommer inte ihåg på rak arm nu. Om jag kommer på det, så återkommer jag. Annars hoppas vi att någon annan vet.

  3. Vad härligt att drömma om en walk-in-closet – eller klädkammare då 🙂 Jag delar en med min make och det får jag väl nöja mig med just nu. Nackdelen med att ha en man som är gillar kläder, fast å andra sidan är han ju snyggt klädd 🙂 Hoppas att hela familjen snart blir friska! Det är ju alltid lika tungt att gå in på sjukvecka två!

  4. Annika: Det finns för- och nackdelar med allt 😉 Henriks feber kommer och går. I går var han pigg, men i kväll var det dags igen. Denna höstförkylning tycks mycket envis och svår att bli av med. Tack!

  5. Oh! en walk-in-closet måste ni bara peta in i huset om det bara så är det yttepyttesta minsta möjligt. Det är en dröm att få ha en sådan någon gång…och nu när ni bygger så har ni väl chansen?!

  6. Vad kul att du funderar på det!Se till att den blir bara din-din-din (jag tycker mig inte vara egoistisk i vanliga fall, men just när det gäller walk-in-garderob, så blir jag…). 🙂

  7. Karin: Ja, det är något av en förvaringsdröm! Vi ritar ju inte huset från grunden, utan köper ett modellhus som vi kan modifiera lite. Men det verkar finnas en lösning för min walk in :-)Caroline: Din kommer att bli så fin efter vad jag sett på din blogg! Haha! Min skall det nog framförallt bli ja ;-)Att ha det gott: Ja, den blir man glad av!

  8. Jag vill också bygga nytt! Vi bor fint i ett renoverat 70-talshus sedan 11 år. Men tänk om man fick bygga nytt med den huserfarenhet vi nu har… Oj så skoj! Walk in closet, stor tvättstuga mm mm mm *suckar avundsjukt*

  9. Jessika: Det är ju just den erfarenheten som vi saknar när vi tittar på planlösningarna 🙂 Men med god hjälp på vägen så hoppas jag att det kommer att bli bra!

  10. Åååå, varsågod! 🙂 Är förläst på planlösningar vid det här laget… Härlig walk in closet, tänk att slänga in en liten Robert´s radio sådär… *drömmer* Kram och fortsatt bra vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.