Vackra ting: Julstämning

julhoscosas.jpg

Jag var med på Cosas stora julgransplundring senast det begav sig. I garderoben står ett paket med nya vackra ting att plocka upp när det lackar mot jul. När jag nu satt uppe alldeles för sent och skissade på planlösningar, fann jag det nya julsortimentet. Denna gång kan jag inte hålla mig tills januari. Jag blev omedelbart mycket förtjust i de handgjorda klassiska pappersstjärnorna. Andra favoriter är Annika Nymans hjärtan , mistelkvisten i zink och de fantastiskt vackra spegelhängena. I vanlig ordning förförs jag minst lika mycket av fotografierna som av produkterna. Nu är det dags att sova. I morgon skall jag klicka lite.

Pappersstjärna från Cosas.

signature

6 comments

  1. PS: Vad har hänt med Shoppingguiden? Den var ju superbra, och jag använde mig av den mycket. Hittade flera bra butiker via den som jag inte upptäckt annars. Och bra med rabatter ibland med 🙂 Kommer den att komma tillbaks? En speciell julshoppingguide med erbjudanden? Vore toppen tycker jag.

  2. Sofia: Som tur är så klickade jag i eftermiddags mellan piratlekarna här. Jag fick med mig det jag ville ha. Helena och jag har många spännande saker på gång framöver. Jag hoppas att du kommer att tycka om det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *