Happy face

Det var en usel natt för Henrik och mig när det gäller sömn. Nu är man van att sova på ett annat sätt, men denna natt var som att kastas tillbaka till forna tiders sömnterror med en liten bebis på hugget. En feberhet liten son vaknade minst en gång i timman för att dricka, hosta massor och sedan kasta sig av och an i sängen. När jag stapplade ut i nattlinne när Anna skulle gå till skolan var hennes kommentar: Mamma, det ser ut som om ögonen skulle trilla ut ur ditt huvud. Ridå.

Vackra Julianne Moore med barn i Cookie Magazine. Sådär glad skulle jag garanterat inte vara över en basketboll i vardagsrummet och ett barn som äter i en vit soffa.

5 comments

  1. Haha, nä verkligheten är en annan. Jag trodde de bara hade soffor med plastöverdrag i USA ;-)Också hypertrött idag: vaknade med ett litet ben runt min hals inatt och febrig dotter och ännu mer feber….Krya på er!

  2. Vera: Tack! I dag är läget bättre och i morgon hoppas vi att allt är tillbaka i vanlig ordning igen.Caroline: 🙂 Nu är vi kryare här, så nu får jag hoppas att ni kryar på er istället! Dessa eviga höstbaciller!

Leave a Reply

Your email address will not be published.