Klassiker: Notting Hill

nottinghill.jpg

I kväll visas den klassiska romantiska komedin Notting Hill på Trean. Jag är tämligen svårflirtad i denna genre, men denna film är det omöjligt att inte falla för. Jag har sett den ett antal gånger vid det här laget. Kanske är det dags i kväll igen? De desperata hemmafruarna går på tomgång. Allra svårast har jag för den vimsiga Susan. Suck… Roberts och Grant ger i alla fall en garanterad leverans av feelgood en alldeles vanlig tisdag. Ibland är det bra att veta precis vad man får.

6 comments

  1. Jag är en riktig älskare av romantiska komedier och den här ligger mig varm om hjärtat! Synd att jag missade den, men jag tror faktiskt jag har den hemma någon stans!

  2. Linnéa: Det har inte blivit av att jag har köpt filmen på DVD, men denna film håller, så det är nog en bra investering 🙂 Visst är den bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.