6 comments

  1. haha kul 🙂 om det inte vore för att Top Model krockar med Greys så skulle jag absolut kunna slöglo på det. Otroligt fascinerande hur de kan trolla smink och kamera! (både modellerna o fotograferna alltså…)//M

  2. Anna: Berglin är min husgud ;-)Minks: Jag tillhör ju dem som inte tittar på Greys – japp, vi existerar – så här är det plågsam tittning av svenska Top Model. Varför jag tittar är oklart, men det är kanske min mentala frizon som sagt 🙂

  3. Har du sett att det just kommit ett nytt Berglin-album? Kanske något att ha med som julklappstips framöver? http://www.bokus.com/b/9789189632769.html?pt=campaign_23612Dessutom är den orange ;)Eftersom jag inte har någon blogg nu så tipsar jag dig. Norrgavel har ju helt fantastiska möbler, och denna bänk ser jag framför mig i ett kollage om klassisk juldekoration, tänk med vitt och rött till:http://www.norrgavel.se/Product.aspx?ProductID=310&ArticleID=504&Spec=1Visst är den underbar?!

  4. Jag vet inte jag… “Tyramaiiiil” går helt klart in i även min mentala frizon, men svenska varianten är helt enkelt för charmlös.Annars såg jag några minuter av någon dokusåpa där den allra första Top Model-vinnaren Adrienne satt och grät med någon karl som ville att de skulle flytta ihop men hon behövde en förlovning ovanpå det för att känna sig säker. Vet inte ens vilken kanal det var. Det kanske ger mersmak att bli filmad dygnet runt?

  5. Sofia: Skall garanterat spanas in. Tack för tipset! Och vilken fin möbel du har hittat! Jag gillar Norrgavels enkla design med miljötänkandet. Karin: Jag håller ju med! Det svenska Top Model är så fruktansvärt uselt! Men ändå sitter jag där… Adrienne kommer jag ihåg och det kan nog vara svårt att lämna kamerorna ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.