Chic Gwyneth

gwyneth-copy.jpg

Det är en konst att klä sig vardagssnyggt. Gwynet Paltrow är någon som behärskar detta till fullo. Jag väljer att inte köra på de trendiga ridbyxorna, men annars tar jag gärna detta rakt av. Snyggt, Gwyneth!

Den svarta kavajen och de ljusa byxorna finns hos H&M. Halsduken är i stickad bomull av duktiga Erika Laurell från DesignSverige. Skorna är lyxiga klassiker från Chloé och Net A Porter.

5 comments

  1. Snyggt och klassiskt! Men för min egen del tar jag hellre ridbyxorna än skorna. Kanske ett par klassiska Mary Jane’s?

  2. Jessika: Man tackar! Vad glad jag blir!Lo: Ja, detta gillar jag. Jag skulle ju gärna trampa runt i ett par Chloémockasiner dock ;-)Helena: Jag också :-)Att ha det gott: Då får jag spana in den då. Jag använde nästan alltid kavaj ett tag, men nu är det mest koftor. Kanske dags för en återkomst i garderoben?

Leave a Reply

Your email address will not be published.