Orange

halloweencollage-copy.jpg

Jag är ingen ivrig anhängare av Halloween, men färgen orange piggar upp och har varit något av en personlig favorit ett tag vid sidan av gult.

Armband: Det klassiska emaljarmbandet i Hermès signaturfärg är ett stående inslag på min önskelista.Almanackor: Nu är det snart dags att införskaffa en ny almanacka. Jag skulle gärna ha en agenda från Ordning och Reda i organgefärgat läder.Till duschen: Naturligtvis har favoriten Philosophy en duschkräm som heter Pumpkin Pie.Praliner: Pumpatryfflar från amerikanska Dean & Deluca.Barnservis: Karin Mannerståhl står bakom Rörstrands nya satsning på barnserviser tillsammans med Hanna Werning. Här syns Kanin.Tröja: I dag är det premiär för Polarn O. Pyrets serie med ekologiska kläder. Kläderna är först med att vara både KRAV och Svanen-märkta när det gäller trikå. Kollektionen för hela familjen är unisex i retromönster och glada ränder. Ett lovvärt initiativ.

Go Orange!

11 comments

  1. Orange kan vara svårt, tycker jag. Som accent är färgen helt ok! Inte i mitt hem, dock. Kanske är det för att jag själv verkligen inte klär i färgen – sonen däremot är jättefin i orange och det har såklart ökat mitt gillande! Ditt collage är jättefint och piggar upp rejält en grå dag som denna! Armbandet skulle nog klä mig, förresten! 🙂

  2. Annika: Tack! Jag gillar orange i accenter. Jag skulle försvinna i en orange tröja, men en halsduk vill jag ha och det där armbandet – det skulle klä mig utmärkt också 😉

  3. Underbart kollage! En period bodde jag ett stenkast från Dean and Deluca och började dagen med en Latte och en inspirerande runda bland hyllorna *suck* Och just den agendan från Ordning & Reda får det nog bli för 2008 (som för övrigt är snyggare rent grafiskt än 2007, själva sifferkombinationen alltså) 😉

  4. Jag hade behövt något färgglatt idag till mina beiga byxor och naturfärgade tunika. Kom på att jag måste se så … färglös och tråkig ut. Inte konstigt om eleverna somnar under lektionen då. Orange. Får leta redan på nåt orange.

  5. Jag är på väg till Ordning o reda för att köpa ny kalender… men orange tror jag inte att den blir 😉 En grön förra året o vad sägs om att köpa den bruna, med orange penna till (som de har på hemsidan) myyycket snyggt :)//M

  6. Åh nu blir jag riktigt sugen på att inhandla Philosophys Pumpkin Pie dushgel. Orange gillar jag. Det är en härlig färg som verkligen piggar upp fint.

  7. Du har verkligen hittat oranga guldkorn! Blir sugen både på armbandet(in my dreams) och lite ekologiska kläder. Sonens älsklingsfärg är orange men jag är liiiite mer försiktig!

  8. Sofia: Åh, närhet till godsakerna låter härligt – och farligt på samma gång 😉 Den där agendan är riktigt fin. Jag skall spana på den snarast!Veronika: Haha! Det kan nog finnas många anledningar till att de somnar iofs, men orange kanske piggar upp dig :-)Minks: Så det blir inte grön i år igen då?! Brunt med orange låter mycket snyggt det!Desiree: Ja, orange är en varm färg som inte lämnar någon oberörd. Jag älskar ju Philosophys duschkrämer och skulle gärna ha ett eget litet doftbibiloitek – bara att välja efter humör ;-)Att ha det gott: Japp :-)Nilla: Jag har inte sett kläderna ännu, men det skall jag snart råda bot på!Helena: I drömmarna var det ja 🙂 Oranga kläder hoppar jag också över, men som accentfärg gillar jag den!

  9. oranget är underbart.armbandet har jag i guld och oranget, och det kommer alltid till användning..hérmes är bäst.vill ha deras sadel oxå, men då får nog mannen spader!!! hi hi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.