Temavecka: Närbilder av mat

temaveckanarbildmat-copy.jpg

Det är så roligt att fotografera. Jag önskar bara att jag hade tid att lära mig mera. I dag skulle jag försöka att vara lite proffsig och ta till vara ljuset när det skulle fotograferas mat i Nillas temavecka. Jag hade även en bildidé kring mitt frukostbröd, min vackra skärbräda av Ylva Göransson och en pumpa dagen till ära. Vad händer? Solen går i moln. Jag provknäppte två bilder på förmiddagen, så en av dem får bli mitt bidrag. En pumpa skall bara med så jag kör repris av en bild som jag har visat förut. Halloween går mig tämligen spårlöst förbi, men pumporna har varit fina att ha inne. Anna och Henrik har dessutom blivit lovade varsin spökbakelse efter förskolan. BU!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

5 comments

  1. Jag har anmält mig till en kvällskurs i Digitalt Foto inför våren. Den ger 8 poäng… och kunskaper om kamerans alla manuella lägen. Hej vad här ska studeras nästa år! :)Jag tycker att man alltid får kämpa för att hinna med dagsljuset nuförtiden, men dina bilder är jättefina!

  2. Scaniatjejen: Det är svårt med ljuset dessa dagar. I dag är det grått, grått för hela slanten här.Nilla: Tack :-)Saga: Det låter väldigt roligt att få förkovra sig i fotografering. En dag skall jag också göra det!Saravillfara: Tack! Vad glad jag blir 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.