In season

skulpturfabrikenhost.jpg

Stina Lindholm gör vackra ting i betong på Skulpturfabriken. Jag har besökt utställningslokalerna på Gotland några gång och hela upplevelsen där håller mycket hög klass. Jag tycker mycket om det enkla formspråket som passar in i många olika sammanhang. Man kan drömma om en bänk till trädgården, men det slutar förmodligen i några vackra snäckor.

När man besöker otaliga sidor på nätet varje dag, slås man av hur små saker kan göra mycket för intrycket. Jag tycker mycket om Skulpturfabrikens fotografi med höstlöv. Här har man på ett mycket enkelt men effektfullt sätt, fört in produkten i den aktuella årstiden. Mer sådant tack! Ibland fungerar sommarstämningar när man längtar efter värmen, men jag tror att  höstlöv och snölyktor kan vara nog så säljande. På mig fungerar det åtminstone alldeles utmärkt.

Posten kom precis. 50 000 riksdaler – 10 dagar netto. Japp, den första inbetalningen på huset.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.