Temavecka: Närbilder av människor

 

Jag vill förstås inte missa den sista dagen på Nillas temavecka. I dag är det närbilder av människor som gäller. Jag har fotograferat mer eller mindre nära under veckan. Detta sista bidrag är det som har mest distans. När Anna ser ett träd, ser hon till att undersöka alla möjligheter att komma så högt upp som möjligt i det. Hon trivs bland grenarna och är således i sitt rätta element på bilden. Min allra finaste höstflicka.

Tack för temaveckan, Nilla! Det är alltid utvecklande att utmanas i sitt fotograferande och att se saker och ting ur olika perspektiv. Det har varit riktigt roligt.

Fotografi: Weronica – En mammas dag

15 comments

  1. Åh vilket fint foto. Måste bli bättre på att fota mina barn (fast ikväll fastnade de på bild då de hade halloween-mys och bjöd in moster på spindelglass…)

  2. Jättefint, verkligen ett fint foto! och vad söt hon är din höstflicka!Du är duktig på att fotografera helt klart. Tack att du var med i temaveckan. Jag har också haft riktigt roligt.

  3. Underbart foto! Hon ser ut som att hon är van att fotograferas… :)Måste vara underbart att kunna ta så fina kort på sina kära.

  4. Alla: Stort tack för era kommentarer! Jag säger det igen. Försök att få min dotter att posera… Det gäller att knäppa många kort. Denna sekvens av henne i trädet innehåller ca femton bilder. Alla är inte av denna kvalité om man säger så 🙂 Tack för att digitalkameran finns!

Leave a Reply

Your email address will not be published.