Puder

vitadrommar-copy.jpg

Nu kan den där första snön gärna få komma hit. Jag är svag för årstidsväxlingar. Åsynen av de första snöflingorna får mig alltid lite behagligt nostalgisk. Inget snökaos tack, utan bara ett sådant där lite lagom täcke som får världen att se lite ljusare och trevligare ut igen.

Här är det grått, regnigt och riktigt novemberkallt. I morse var det premiär för barnen. Träningsjacka, halskrage, vantar, mössa, sockar, overall och vinterkängor. Det var mycket som var knorvigt, stickigt och allmänt besvärligt. Det återstår att se vad som sitter på dem i eftermiddag. Henrik är i en vantvägrarperiod och hans små händer är som isbitar när jag hämtar honom på eftermiddagen. En möjlig öppning är på väg i form av ett par spindelmannenvantar. Kanske, kanske fungerar det!

Magisk bild från Royal Copenhagen.

10 comments

  1. Fantastiskt fin bild! Här kom det snö i natt och det snöar fortfarande. Sonen är ute och bygger den första snögubben just nu, överlycklig över att vintern är här. I smyg tycker jag det är för tidigt med vinter…

  2. När jag gick upp imorse var det faktiskt vitt ute, men sen kom regnet och det försvann fort. Ida har Spindelmannenvantar som hon gillar så det funkar säkert även för Henrik :). Kram

  3. Åh, jag skulle så gärna ha snö nu! Längtar efter skidturer och mys framför brasan!!Jag har lagt ett gäng kort på posten till dig idag! :)Hälsningar från ett beckmörkt Oslo/Ingela

  4. Ljuvligt hemma, Vella, Jessica och Ruffa: Visst är det en magisk bild! Där har man verkligen lyckats förmedla en känsla.Helena: Mina kära barn kom hem som två lerhögar i går. Den här smutsiga tiden kan jag gärna vara utan. Lite lagom mycket snö – som får ligga kvar ett tag annars blir det bara slask av det hela. Man är sällan riktigt nöjd ;-)Anette: Åh, hoppas på de där vantarna då 🙂 Kram!Ingela: I dag är det aningen ljusare här. Jag ser fram emot leverans. Kul!

  5. I strictly recommend not to hold back until you get big sum of cash to buy all you need! You should just get the loans or collateral loan and feel yourself fine

Leave a Reply

Your email address will not be published.