Vaniljhjärta

vaniljhjarta-copy.jpg

Låt mig först fastslå följande. Jag är ingen pysslare. I unga år älskade jag att klippa, klistra och sy, men något hände på vägen. Om jag skall göra något kreativt i pysselsvängen så gäller det att det på förhand ser tämligen enkelt ut. Och det gjorde de små hjärtana från danska Bo Bedres julnummer.

Jag tycker mycket om doften av vanilj. Det får inte bli för mycket av det goda, men i mindre doser är väldoft njutbart. Nu har jag gjort mina egna små hjärtan av vaniljstång och ståltråd. När man tar vaniljstången ur glasröret och böjer den är doften tämligen stark och lite för påträngande, men den lär klinga av med tiden. Sammanfattningsvis ett mycket prisvärt alternativt doftljus och ett pyssel för alla – till och med för mig.

Fotografi: Weronica – En mammas dag

5 comments

  1. Jättefina hjärtan! Jag är inte heller någon egentlig pysselmänniska men jag har precis som du spanat in några enklare pysselprojekt till jul. Vi får se om tiden räcker. De känns inte direkt högprioriterade just nu. Kram

  2. Anette: Haha! Kan jag, så kan alla var så säker 😉 KramNilla: Jag fick ta bort hjärtat lite i går för det var en överhängande vanlijdoft, men det lär klinga av framöver. Ett enkelt pyssel helt i min smak!Annika: Enkelt skall det vara och det var detta 🙂 Tack!Charlotte: Det får vara mycket enkla saker om jag skall ge mig på det som sagt. Ha en fin helg! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.