En matta

På ett sätt kan jag sakna det där före-perspektivet. Med åren kommer ett mer praktiskt tänkande vare sig man vill eller inte. När Anna låg i magen ägnade jag tid åt att fundera på vilken färg jag skulle ha på den handduk som skulle ligga framme på skötunderlaget. Att det sedan gick åt oändliga travar av femkronors-handdukar från IKEA var en helt annan sak.

Ungefär samma tankar får jag när jag tittar på lille Lex´s rum. Jag ser den där vackra turkiska mattan och sedan ser jag sjuka barn som gör saker som inte är bra för mattan. Jag funderar på en fin gräsgrön rya till Henriks kommande rum – förmodligen en perfekt dinopark – men sedan kickar den där praktiska sidan in igen. En sådan matta i ett barnrum?! Hmm…

Rummet visar på hur lyckat det kan bli med bra design i ett barnrum. Det behöver inte vara specialanpassade produkter för att skapa ett trivsamt tillhåll. Sedan är det en annan sak när barnen växer upp och helst vill tejpa rummet med prinsessaffischer…

4 comments

  1. *skrattar*Ja du de där 5 kronors handdukarna på IKEA hade jag ett helt garage av sen 🙂 Och jag skrattar gott åt dina tankar om mattor i barnrum, så opraktiskt det är det man väl vill ha som är så fint 🙂

  2. Har sett en rätt billig ryamatta på Rusta 699:- den funderar jag på till sonens rum men visst är det säkert opraktiskt….vet inte omd en finns grön heller.Fina vaniljhjärtan du gjort! /Louise

Leave a Reply

Your email address will not be published.