Utvalt: Julkort från Kleveland ORD

julkort-copy.jpg

Jag brukar inte vara ute i god tid när det gäller julkort. Det är alltid sista minuten, med vanliga frimärken. Man kanske skulle överraska sig själv med aningen bättre framförhållning i år. Julkorten har jag redan klara i alla fall. När Ingela på bloggen All is Pretty lanserade sitt företag Kleveland ORD föll jag genast för de fina korten. Eftersom jag tycker om ett grafiskt, stilrent uttryck där orden och teckensnitten får spela huvudrollen blev det många rätt på en gång här. Nu har jag några julkort redo – det återstår bara att få iväg dem sedan också!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

4 comments

  1. Verkligen fins och strilrena kort! Men känner jag mig själv rätt så blir det oftast så att just julkorten rationaliseras bort p.g.a. alla måsten.

  2. I år kommer julfrimärkena att ha motiv ur Astrid Lindgrens böcker, bara det är värt att posta korten i tid!Själv hoppas jag ju att vi hinner göra julkort med lillkotten på, så de kanske blir sent postade i år…

  3. Lo: Vi får se hur det går i år. Hoppet lever än så länge :-)Hanneles jul: I like!Karin: Du har så rätt och jag ser verkligen fram emot ert julkort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.