Min önskelista: Kusmi Tea firar 140 år

kusmijubileumste-copy.jpg

Barnen har fullt upp med att färdigställa sina önskelistor till tomten. Det kryssas i leksakstidningar och det skrivs listor att lägga in i den öppna spisen. Jo då, tomten finns fortfarande och han kommer ner i vår skorsten natten till julafton. Mammor däremot behöver inte göra sig besväret att skriva några önskelistor. Det är bara för barn, är både Anna och Henriks slutsats. Mammor får inga paket av tomten. Tomten har inga mammasaker. Det kan ligga något i det. Nåväl, jag får önska mig saker här och hoppas på att någon liten tomte någonstans kanske har en och annan mammasak i sin säck.

Min första önskan blir Kusmi Teas vackra jubileumsteer. Jag har några burkar ståendes ute i köket. Innehållet är mycket gott och för en förpackningsnörd som mig är det en fröjd att husera burkarna på hyllan. Så därför tomten – gärna en cerise London i säcken. Psst! De finns hos CoffeNet.

4 comments

  1. Jag tittade på de fina burkarna igår och de ser verkligen fina ut!Testade en testpåse Kusmi Lapsang Souchong i morse: rökigt, mycket karraktär och faktiskt gott – lät nästan som ett vin!

  2. Caroline: Fantastiskt vackra burkar – och ja, jag är nörd i sammanhanget 😉 Teerna har, precis som du skriver, en mycket distinkt smak med många aromer i. Smaklökarna får jobba ordentligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.