Mina val

weekend45-copy.jpg

* På söndag firar vi alla fäder lite extra. I vår familj gratulerars mest den äldre generationen. Det blir dock barnteckningar till pappa förstås. Vackra praliner från amerikanska Dean & Deluca.* Snön är tydligen på antågande på lite bredare front i landet. En säkrare källa till en förnimmelse av det vita är möjligen Snow Suit från Bliss och HQ Hair.* Uggsen är tillbaka. Jag har aldrig ägt några, men visst ser de mycket bekväma och varma ut. Det roligaste för tillfället är att se alla trendkänsliga modeorakel som tar fram sina uggs igen, efter att totalt ha dömt ut dessa stövlar för evig tid. Det svänger fort!* När jag scrollade marknaden efter aktuella DVD-boxar fann jag gamla hederliga Kalla fötter. Jag följde den briljanta serien när den gick på televisionen och nu drabbades jag av måste-se-igen. Ett tillägg till önskelistan, tomten!* En av mina favoriter, Monika Ahlberg, kommer nu med Monikas bästa menyer – För vintern. Ett måste i kokboksfloran!

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

10 comments

  1. Dean & Deluca I like! Har deras kokbok, en varning utfärdas dock: det finns inte en enda bild i den. Så snopen man kan bli när man näthandlar…

  2. Jag fick boxen med Kalla fötter i julklapp förra året och sen hade vi Kalla fötter-marathon hela julledigheten, helt underbart! Den serien är verkligen suverän och tåls att ses om och om igen!!Kul att du gillade korten förresten, det gjorde min fredag! :)Ha en härlig helg!/Ingela

  3. Åh, tack för påminnelsen om “Kalla fötter”! Den är så bra men också så sorglig på slutet *sniff*.

  4. Vilken nostalgitripp det blev för mig!Här är en till som har kokboken från Dean&Deluca, har inte använt den en enda gång – men den påminner om härliga stunder på plats; mycket inspirerande :-)Kalla fötter, åh, vi kan se serien om och om igen, men man fattar verkligen inte att den kan sluta så olyckligt. Vi grät både maken och jag, för vid det laget var man ju kompis med Rachel, Adam och de andra. Me too love Cold feet 🙂

  5. Trevlig helg på dig med!Kanske man skulle skaffa sig ett par uggs, jag missade förra tåget men denna gång kanske? Nu vill jag ha varma skor, och de ser varma ut! Monikas bästa menyer blev jag nyfiken på, den ska kollas upp! kram!

  6. Åh, Kalla Fötter! Den ska jag minsann önska mig! Jag har hittills inte hittat en TV-serie som slår den och höll på att gråta ögonen ur mig när den slutade. Det näst sista avsnittet (tror jag) var det sorgligaste jag sett… Vill ha!

  7. UGGs, jag är inne på mitt andra par, har ett par chokladbruna jag köpte förra vintern, de där med mellanhöga skaft. Sanslöst fula men jag är alltid barfota i mina och de är underbart varma, dock passar de bäst när det inte är vått och slask ute. Nu på hösten här i södra New England är de perfekta. Har köpt fusk-UGGs, Emu, till dottern, 6 år. När fårskinnet i stöveln är nedslitet är det bara att köpa ny fårskinnssula, då blir det som nya stövlar. ahhhh…

  8. Ugg är världens bästa barnsko. Kyler på sommaren, värmer på vintern. Och är supersköna och efterlängade av ungarna. När vår äldste var 1 1/2 var Ugg ett av hans vanligaste ord.

  9. Caroline: Nu blir jag förvånad! En kokbok därifrån föreställer jag mig med massor av fina bilder. Tack för varningen :-)Ingela: Åh, ett marathon i juletider låter fantastiskt. Jag skall nog införskaffa den där boxen och göra något liknande. Dina kort förtjänar all uppmärksamhet de kan få. All lycka på vägen med dem! Lo: Ja, jag grät floder… Sniff.Jessica: Jag känner att jag måste ha den där boxen nu. En riktigt bra serie är det och jag misstänker att det går att se avsnitten många, många gänger. Då är en box en bra investering!Helena: Jag har också blivit sugen på ett par Uggs. De är dyra,men verkar hållbara och framförallt väldigt varma. Hoppas att du fick en fin helg!Att ha det gott: Monika Ahlberg är en sann inspiratör. Hon är för övrigt med i senaste Lantliv med ett julpyntat hem.Gunnel: Ja, det var så ofattbart sorgligt! Sniff!Eastcoastmom: Det låter som något för mina iskalla fötter det! Tack!Idépappan: Ugg, ugg 🙂 På sommaren säger du? Jag blir ack så sugen på att göra en investering

Leave a Reply

Your email address will not be published.