Favoriter: Askfrossa

100drineinreda-copy.jpg

Nu finns mina favoritaskar från 100Drine hos Inreda. Jag är barnsligt förtjust i de färgglada askarna som alltid gör mig på gott humör. Den här asken har jag på mitt skrivbord för diverse småplock, den här tar hand om överblivet lördagsgodis och den här befinner sig i köket med biscotti i. Jag borde ställa ut en ask på vårt soffbord för att husera allt småplock som barnen lägger där. Det är prinsessklistermärken, skruvar som Henrik hittat på förskolans lekplats, några fakespindlar, Annas högst värderade ägodelar i form av små Pet Shop spel från den stora hamburgerrestaurangen, några Playmobil-riddare – saker, saker överallt.

Tomten – jag huserar gärna några till!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *