Karameller

mulberryss08-copy.jpg

Skor har aldrig varit min grej. Hela vågen med märkesskor efter SATC- Carries Manolos och Louboutains passerade förbi mig. Jag antar att det hela har något att göra med lite konstiga fötter som inte passar i vilka skor som helst, samt att jag redan från början är reslig och sällan använder klackar. Väskor däremot – en helt annan sak. Jag köper inte speciellt många väskor, men om jag hade massor med pengar att spendera på dylika ting, så vore det garanterat denna accessoar som skulle få mina slantar. Efter min stora investering tidigare i höstas, kan jag se mig i stjärnorna efter fler väskor ett antal år framöver, men att titta på bilder är som tur är helt kostnadsfritt.

Mulberry presenterar nu delar av sin kollektion för vår och sommar 2008. Det är alltid roligt att se nyheterna – framförallt för att man omedelbart tar klivet in i en annan säsong med helt andra färger. Inte för att jag längtar så mycket efter våren – ännu – men inspiration är alltid trevligt. Karameller en vanlig torsdag!

3 comments

  1. Caroline: Ja, den är riktigt karamell-söt den också. Men till priset av 1/10 riktig Bayswater är det måhända en lite tveksam investering 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.