Ögongodis

Mitt i den gråa veckan kan man behöva lite tittgodis. Och i samma stund som jag skriver detta bryter solen genom här. Det var sannerligen länge sedan nu! Men lite godis tar vi i alla fall.

Jag surfade på fotografen Jessica Claires blogg i går och blev fast. Claires magiska fotografier är mycket inspirerande. Det är rent ögongodis, men bjuder även på en tankeställande när det gäller ens eget fotograferande. Titta exempelvis på fotografierna från ett barnkalas. Här ligger man – host – i lä när det gäller nästan samtliga aspekter. (Företeelsen med grandiosa barnkalas känns möjligen mycket amerikansk, men visst finns det även här. Jag känner mig aningen obstinat när kalasen måste vara väldigt speciella för att inte förlora i värde. Det vanliga kan vara det speciella i vår upplevelsetörstande värld). Titta in på sidan. Det är den väl värd!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.