Ny favorit i väskan

rosebud-copy.jpg

I dag var det min snälle brevbärare som bär ut mindre paket till mig. Jag shoppar mycket på nätet som bekant och har oturen att bo precis vid en postnummergräns. Paketen levereras till en affär som ligger en bit bort. Bra vardagsmotion, men ack så frustrerande när det finns ett utlämningsställe några steg bort. Jag har frågat om det går att styra om paketen. Icke då. Då får jag ringa för varje paket som kommer och det blir en del samtal det. Så det är bara att traska på eller hoppas på den snälle brevbäraren.

I dag kom han med ett litet paket från Accessora med bland annat Rosebuds Brambleberry Rose i. Jag har gått från att vara en ivrig anhängare av den klassiska Rosebudsalvan, till att överge den till förmån för andra produkter. Den här lilla retroburken med björnbär, vanilj och honung kunde jag dock inte motstå. Läpparna får en svag aning av rött och framförallt doftar det mycket gott. Jag föredrar numera doftfritt till läpparna, men denna lilla burk får följa med i handväskan för vintertorra läppar på språng. Sött och gott.

3 comments

  1. Att ha det gott: Klicka på du ;-)Anne: Jag vet att Body Shop har en hel kroppsvårdsserie med kokos. Jaghar haft deras Body Butter förut och varit riktigt nöjd med det. Icke kokos dock. Sedan tror jag säkerligen att det finns ett ganska stort utbud med kokos på webbshopparna. Det är inte riktigt min doft, så jag har inte full koll där 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.