This I like

julbonad-copy.jpg

Jag har två älsklingsbarn, men ack så skönt det är med alldeles egen tid alldeles för sig själv. Anna och Henrik är med pappa hos farfar och farmor och jag gör saker som jag alltid gör när jag är ensam. Jag går länge i nattlinne, jag äter frukost oförskämt sent och intar eftermiddagslunch till avsnitt av SATC. Jag går in i ett helt annat tempo och det är njutbar lyx på hög nivå. Jag har även avverkat en runda på staden. Söndagsöppet här innebär att man får shoppa nästan i fred. Det är ont om människor och gott om plats. Perfekta förutsättningar för en repa inför födelsedag, paketkalender och jul. Jag blev alldeles nostalgisk inför åsynen av detta och köpte ett till Anna. Jag tror att det kan vara en riktig klockren gåva till henne, annars får jag misslyckas att komma i mål precis som jag alltid har gjort…

I går hamnade jag på Myrorna. Om Ni är det minsta intresserade av lite mer traditionella jultextilier med samlad kvinnokraft bakom, så gör ett besök i dessa tider. Jag hittade en fantastiskt fin bonad i hög kvalité till det facila priset av tjugofem riksdaler. Snart på en vägg nära mig!

6 comments

  1. Vilken fin bonad. Jag har också secondhand-fyndat, förra helgen. Det är verkligen kul att titta runt på loppis och annat. Det mesta är inget man önskar, men hittar man något, så känner man det direkt.

  2. Caroline: Då måste jag kika in hos dig! Det är ofta som att leta efter en nål i en höstack, men just textilier och broderier brukar det finnas tämligen gott om. Jag skall ta en runda till i veckan. Hoppet lever alltid om att hitta den där saken 🙂

  3. Är det labyrintspelet du har köpt? Bra idé! Det skall nog min 9-årige son få när han fyller. Riktig klassiker, bra för vuxna också. men visst finns det en vit variant? Det är lite läckrare, men var hittar jag den?

  4. Elisabeth: Japp, det är det klassiska labyrintspelet. Jag köpte varianten med övningsplattor. Det är rött med vit botten och riktigt tilltalande även för mamma 🙂 Det finns en vit variant som är jättefin och jag tror att Asplunds har den. Jag hoppas att spelet går hem, Något för alla som sagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.