Fd sportfåne

Jag har blivit en sådan där som jag själv fann alldeles omöjlig för ett antal år sedan. På televisionen utspelar sig ett drama som jag garanterat hade varit otroligt engagerad i mitt före detta liv. Då var det laguppställningar som ett flytande vatten. Nu är det Maximilians pappa och kalsong-Ljungberg typ. Jag bryr mig ärligt talat inte. Och hur konstigt är inte det på en skala? Jag måste haft väldigt mycket tid innan kidsen :-)!

10 comments

  1. Caroline: Haha! Vi sitter i alla fall i samma rum med några meter mellan oss. Maken i soffan och jag vid datorn – nyss nära klassikern vin i tangentbordet. Kanske dags för en fåtölj istället 🙂 Ha en fortsatt fin kväll!

  2. Tack detsamma! 🙂 Nu är jag klar.Idag låter jag rödvinet stå, för en “shot” Cociliana-Etyfin eller vad hostmedicinen heter – man blir rätt seg av det med.

  3. Och jag försöker mig på en dubbel – titta på matchen med laptop i knäet. Samtidigt funderar jag på om sonen har lunginflammation eller “bara” någon sorts influensa. Så mitt fokus är lite splittrat! Jag har också varit en kvalificerad sportnörd och ÄR fortfarande intresserad men det har bara halkat ned på prioriteringslistan! Det har klämt sig en hel del annat emellan!Ha det bra!

  4. Petran: Så roligt att höra från dig. Det var länge sedan! Aj, aj med liten sjuk son. Hoppas att det inte är något allvarligt. Här funderar vi på Henriks öron för tillfället. Han hör lite dåligt – inflammation eller vax som behöver ut? Den som lever får se. Det är för det mesta något på g på sjukdomsfronten denna årstid. Jo, det finns en del att välja mellan numera när det gäller prioriteringar. Man kan ju t ex blogga istället för att titta på sport 😉 Ha det fint du också och grattis till sonen några dagar i förväg!

  5. Ja det var evigheter sen som vanligt. Jag läser dagligen på din blogg men skriver mer sällan. Dottern ville också titta häromdagen och var mk nyfiken på A och H. Tack för alla tips om kamera i början på hösten förresten – jag köpte en D40 till maken. Grattis i förskott till er med – i år är det födelsedag på samma veckodag som de är födda!

  6. Petran: Vad kul att du följer mig här! Jag kommer aldrig att glömma Kanalen-tiden och våra synkisbebisar. Du har rätt i att det är samma dag detta år. Det har jag inte tänkt på innan. Kul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.