Måndagsdrömmar

Mamma, min nalle har ett hål i huvudet och swisch goodbye till söta drömmar och tillbaka till verkligheten igen. I dag är det sannerligen måndag och det är same, same. Segt, grått och tröttigt. Anders är genomförkyld och snarkade natten lång. Henrik låg och kickboxades i mitten av sängen och vaknade okristligt tidigt. Och mellan varven hann jag drömma en så fin dröm med bland annat James McAvoy från Becoming Jane. McAvoy är egentligen inte alls min stil av filmhunk, men det är sannerligen något speciellt med honom.

Snart kommer McAvoy tillsammans med bland annat Kiera Knightley i Atonement. Vi får vänta tills 11 januari, men detta är värt att vänta på tror jag.  Lilla Spöket Laban i all ära, men här vankas det seriös filmtajm. Jag kommer säkerligen att sitta bänkad i alla fall!

9 comments

  1. Jag såg den filmen i England och jag tyckte deb var otroligt bra! Vacker känsla i filmen, och otroligt fina miljöer, verkligen en fröjd för ögat! Filmen kan nog vara lite “konstig” för vissa, men jag gillade den som sagt.Och James McAvoy är vääldigt het! 🙂

  2. Den filmen ska jag se! Det verkar ju som om den är väl värd att vänta på! Jag håller med dig om McAvoy; inte den typiske filmhunken, men han har något speciellt, den saken är klar!

  3. Annika: Det verkar vara en synnerligen sevärd film på alla plan. Jag längtar! Cecilia: Hurray! Japp, jag såg McAvoy i Wimbledon. Den filmen kunde ha blivit så fel, men blev rätt pga duktiga skådisar. Och så lipar jag alltid när det blir lyckligt slut med några små bebisar på köpet :-)Jes: Tack! Varmt välkommen hit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.