Tisdagstema: Omgjord

tisdagstemaomgjord-copy.jpg

Det känns lite smått absurt ibland. Som att gå på en stor Ica Maxi-affär där man inte lägger mjölk och tomater i varukorgen, utan fönster, garderobsinredning och en kamin på slutet. Nybyggarbranschen är en sann utmaning på många sätt. Det går i perioder. Ibland är jag smått besatt och surfar köksluckor så att det bara glöder om det. Nu har jag legat lite lågt en tid och inte riktigt orkat tänka på alla val. Vi väntar för tillfället på att få en ny omgjord ritning från Myresjöhus. Sedan är det dags för möte med en köksarkitekt och den så kallade slutbeställningen. Vi har en diger lista där allt i huset skall specificeras. Vi är inte riktigt där ännu, men snart är det dags att bestämma sig för allt. Shopping på hög nivå.

Tisdagstema: Omgjord

signature

6 comments

  1. Kan nog inte helt förstå hur hisnande mycket det är med ett nybyggt hus, för det har jag aldrig provat på.Men tänk vad härligt att få bestämma allt själv, då får man ju det precis som man önskar från scratch!

  2. Lisa: Det är det garanterat ja :-)Saravillfara: Man önskar sig bara en obegränsad budget också – då skulle lyckan vara total 😉 Ett äventyr är det!

  3. Jag har också en planlösning på mitt foto idag. Men ingen ny, den är från 70-talet. Vi får se, kanske kan vi också bli husägare till slut…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *