Skimmer

Nej, vi kommer inte att ha en stor friliggande gård från 1873 med bevarade snickerier och orginaldetaljer omgiven av grönska. Här pratar vi istället om ett villaområde där allt är platt lera till en början. Men en liten inglasad utbyggnad på huset kommer vi att ha. Två stora fåtöljer med filtar, ett litet bord att ställa från sig tekoppen på och kanske klassiska blombord för riktig punchverandastämning. Drömma måste man när man sitter och väljer lister och toalettstol. Den där leran har månne sin charm den också.

Bild från Boligmagasinet.

9 comments

  1. Caroline: Pelargoner ja – förstås 🙂 Ja, hon somnade till slut hög av gitarrspel, diverse små klistermärken och några telefonsamtal med kompisar. Jag vill sova, men jag kan inte, mamma! Men till slut tog sömnen även den födelsedagsflickan. Tack!

  2. Åh vilken underbar bild. En sådan veranda drömmer vi nog alla om. Men även en mindre veranda som ni kommer att få är ju helt underbart att ha.

  3. Helena: Ja, det är en speciell känsla som gör att man vill sätta sig ned i det där rummet. Desiree: På något sätt har jag snöat in på den där lilla utbyggda verandan i vårt hus. Det är den som på något sätt symboliserar bygget och det är där som jag oftast föreställer mig i huset. Vi får hoppas att det blir lika bra IRL sedan :-)Dreamhouse: Jag följer med spänning ert bygge. Tänk att det blir ett hus till slut :-)Att ha det gott: Jag suckar från tredje våningen, men om något år eller så – då 🙂

  4. Vilken vacker veranda – jag förstår att du längtar efter din! På landet har vi en glasveranda. I somras ägnade vi oss åt att skrapa bort all färg. Sommaren som kommer ska ägnas åt målning och sedan är det raskt fram med pelargoner, blå- och vitrandiga tyger och fotogenlampa!

  5. Lo: Det låter som om ni har något av en verandadröm på landet. Kul att kunna frukta skörden av ivrigt färgskrapande denna sommar då. Pelargoner är ett måste – håller med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.