Baka kaka

Martha Stewart vet förstås hur en slipsten skall dras när det är småkaksbak på gång. Vi har begränsat oss till att försöka få till små mördegskakor med färgat pärlsocker runtom. Att baka med två barn som ägnat dagen åt att förkovra sig i syskonskapets alla trevliga ret-, kiv- och brottningslekar är inte riktigt så där som i de glansiga böckerna. Den hulda moderns tålamod tryter, karamellfärgen färgar mer än det som skall färgas och allt blir lite kaos innnan friden infinner sig. Kakor blev det och goda blev de – dock med Family F style, icke Martha style.

Bilder från Blueprint.

8 comments

 1. Hej, tack för din kommentar i min blogg, roligt att nya hittar dit och för att fina ord man får. Jag har följt din blogg ett tag också, och det är roligt att läsa dina inlägg varje dag. Så mycket som inspirerar! Ha en trevlig helg!

 2. Haha, ja – det är inte alltid så idylliskt att baka med små barn..! 😀 Visst var det förresten så att vi bor i samma stad (Linköping)? Hade som för mig det, men mitt minne är allt annat än bra så jag kan inte svära på det. Brukar läsa här titt som tätt i alla fall. :-)Ha det bra – och vill du ha en till hobby förutom inredning kan du ju kika in till mig… 😉

 3. Ha ha ja det är inte alltid så lätt att baka med små sockersöta kids:-) det kan jag tänka mig! Mitt lilla troll är 1 år men han sitter mest brevid än så länge.Härlig sida du har!!!Jag tittar gärna in här igen! Såg i kommentaren ovan att du bor i Linköping (?) – då är vi nära, för här sitter en Norrköpings-tjej.Trevlig helg! Kram från Jes http://vitavillavila.blogspot.com

 4. Det är lätt att få prestationsångest när man ser Martha Stewarts småkakor! Som tur är det ju charmigare med familjens egen style och den sätter ju barnen. Jag är säker på att era kakor är jättefina på ert alldeles egna sätt!

 5. Anne: Jag hoppas att även du har haft en fin helg! Det är roligt med nya bloggbekantskaper och jag kommer att titta in igen. Jag gillar dina bilder och dina grafiska ting.

  Tina: Nej, det är ju inte alltid det är “Bullerby-stämning” direkt 😉 Staden stämmer ja och jag skäms nästan för mina bildhögar när jag ser alla kreativa scrappare… Jag har massor av foton som väntar på att monteras in i album. Någon gång 🙂

  Jes: Tack! Aha, då bor Du ganska nära mig då ja. Hoppas att även du har haft en fin helg! Jag kikar in hos dig. Kram

  Annika: Ja, vi kör med charm här och det räcker ganska långt ändå 😉

  Sofie: Den ena delen av mig gillar att baka med barnen och den andra delen tycker att det är alldeles väldigt skönt att få göra saker själv utan små hjälpredor 🙂 Kakor blev det!

  Att ha det gott: Aha. Det tipset tackar jag för. Dino regerar fortfarande här 🙂

  Stämningsfullt: Det är bara att börja baka 😉

 6. Well, to soon to say if it’s good, but at least it’s well designed.I mean I thought I would be blocked after adding some interests, but the site helps you to add more.Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published.