Kalas

party-copy.jpg

Nu är Anna ordentligt firad av sin förskolekompisar. Jisses sicken ljudmatta tio barn kan åstadkomma! Det var sannerligen full fart två timmar i sträck. Anna och Henrik somnade gott för en stund sedan och snart är det dags för mig att följa i deras spår. Barnkalas är en aktivitet som borgar för mycket god nattsömn. Vimplarna hänger kvar och i kylskåpet står lite tårta. En lycklig flicka kommer att leva länge på denna dag.

Fotografier: Weronica – En mammas dag.

9 comments

  1. Förstår att ni är ganska slut nu allihop :). Jag är också på väg mot sängen, ville bara kommentera de vackra bilderna (varför tänkte jag inte på sånt när Moa hade kalas…) och kakan som ser helt ljuvlig ut. God natt!

  2. Anette: Ja, i går somnade jag gott 🙂 Tack vännen! Kakan var en riktig hit på kalaset. Det är en vanlig sockerkaka med glasyr och dekorationshjärtan. Ett partytrick väl värt att komma ihåg.Anne: Barnen tyckte mycket om kakan och den var väldigt enkel att göra. Sådant gillar vi här 🙂 Tack!Abbes pappa: Ja, det kan de 🙂 Anna var mycket nöjd med sitt kalas och då får uppdraget anses med beröm godkänt.

  3. Det låter ju som om ni fick ett bra kalas ni med. Men visst är det lite skönt när alla barnen går hem, jag blev alldeles matt efter våra två timmar.

  4. Här är det snart också kalas (x3…). Bakas och fixas dinosaurievimplar ska skrivas ut. Kul, men samtidigt undrar jag om det blir övermäktigt med kalas tre gånger.Fast barnen tycker det är så kul, så då känns det värt det!

  5. Johanna: Ja, barnen hade roligt, men det skönt när den siste deltagaren stängde dörren ;-)Caroline: Dinovimplar minsann! Det vet jag någon som skulle vilja ha på sitt kalas. Detta var Annas första kalas för förskolekompisar. Jag är inte urtypen för en kalasmamma som har stenkoll på alla detaljer. Lagom är bäst och huvudsaken är att barnen har roligt som sagt.

  6. Det ser verkligen tjusigt ut, med amplarna (har du pysslat dem själv?), tårtan (wow vilken glasyr) och de vackert färgade sugrören. Det är lite feeling … trots att det handlar om barnkalas. Det ska vi ha på dotterns nästa kalas (när hon fyller 4 … om ett år typ). Mer style!

  7. Elena: Vimplarna är icke hemsydda – jag och symaskiner går inte riktigt ihop! Och när det gäller barnkalas är det bäst att fotografera innan drabbningen tar sin början 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.