Ljus måndag

stjarnfat-copy.jpg

Det är vardag igen efter allt kalasande. Anna gick till sexårs med halsbandet som hon fått av Alexander runt halsen. Henrik och jag jagades av Tyrannosaurus Rexar på väg till förskolan. I år sträcker sig stadens julbelysning även ut på vår gata. Vi har en stjärna utanför vårt fönster. Sådant gör mig glad.

Nu börjar det bli dags att smyga fram ting till stundande högtider. Min skål har stått på en undanskymd plats, men har nu fått komma ut i boningen. Vi åkte fel en gång när vi skulle till Fide Fajans på Gotland och hamnade i en lada med en ung kvinnas keramik. Stjärnskålen fick följa med hem. Jag tycker mycket om den.

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

4 comments

  1. Miss Marie: Det är en konstnärssignatur som är aningen svårtydd i botten 🙂 Anna –lund? Jag minns tyvärr inte hennes namn. Jag har gogglat lite och inte hittat rätt. Någon annan kanske vet? En riktigt vacker skål är det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.