19 comments

 1. Anna: Jag hackar chokladen, med lite varierad storlek på bitarna. Det är inte så dumt att sätta tänderna i en lite större chokladbit mitt i biscottin 🙂 En smaksak hur man gör. Jag gillar lite större bitar. Lycka till!

 2. Hej Wero,det blir nog ett perfekt bakprojekt till Sofias förskoleklass som ska ha öppet hus med fika i övermorgon. I ett anfall av trevlighet lovade jag att baka. Men det kan vara skönt att slippa jästiden för bullarna och saffran har jag laddat upp med redan. Bra! December verkar ha potential att bli som en majmånad nu när barnen är större, är på olika ställen och har någon aktivitet. Här är det sång i parti och minut med Sofias kör. Och avslutningar/glögg/luciatåg på förskoleklass och dagis. Och jag jobbar som en iller. Nåja – kram och tack för en alltid lika trevlig blogg vännen!

 3. Bakade chokladbiscotti igår, glömde köpa saffran sist jag handlade. Men i helgen ska det förhoppningsvis både bli saffransbröd och saffranbiscottibak. Om allt går som planerat…

 4. Mmm det låter mumsigt! Har inhandlat saffran och tänker baka med sonen i morgon, frågan är om det ska bli med vit choklad i, det lät gott 🙂

 5. Hej! Jag bakar liknande här hemma fast med recept från Viktväktarna, utan chocklad och med mandel istället, suveränt goda och gillas av alla här hemma!

 6. Tack för tipset! Jag gjorde enligt ditt recept och vi blev såå nöjda. Många blev det oxå- så nu har vi för kommande glöggträffar!

 7. Biscotti, jag tänker ofta att jag ska baka det. Men kommer aldrig för mig. Ska lägga ditt mönster på minnet och se till att vi har saffranskorpor någon gång under julen i a f. Tack för recept!

 8. jag som är lite förvirrad undrar hur mycket “vanligt” mjöl och “vanligt” socker man ska ha om man vill baka med sånt…

 9. Therese: I orginalreceptet är det 2 1/2 dl strösocker och 7 dl vetemjöl. Jag skulle dock minska lite på sockermängden om du vill ha vit choklad i, eftersom chokladen är ganska söt i sig. Testa råsocker annars. Det är riktigt gott tycker jag.

 10. Tack för receptet. Jag bakade dina skorpor i helgen och de blev underbart goda. Min fyraårige son älskade skorporna och blev mycket lycklig när han fick veta att de innehåller choklad. Jag tog 2 dl råsocker och 80 g vitchoklad och det blev mycket bra 🙂

 11. A wonderful article…. In my life, I have never seen a man be so selfless in helping others around him to get along and get working. I feel good that there are people like you too. Thanks for this great weblog of yours. Its surely going to get me to go to higher places!

Leave a Reply

Your email address will not be published.