Julklappstips

Varning! Spela inte detta spel på kvällen med en övertrött minitonåring som är en dålig förlorare.

För övrigt är detta ett riktigt trevligt spel för hela familjen. Anna fick spelet på sin födelsedag. Sedan dess har Bamsebingot gått varmt här hemma. TV:n är utropare. Det finns tre varianter på bingospel – siffror, bokstäver och bilder. När någon får BINGO spelas det upp en liten filmsnutt ur en Bamsefilm. Hela familjen har riktigt kul med detta spel och de små tränar på siffror och bokstäver. Rekommenderas varmt till tomtesäcken!

Det tycks finnas en variant till med Disneyfigurer. Det spelet blir det nog för vår del i jul. Bamses Bingo finns bland annat hos Lekmer.

5 comments

  1. Våra barn fick det i julklapp i fjol och hos oss blev det verkligen årets julklapp. Ett tips jag gärna ger med mig är att kopiera skivan och lagra den i datorn för ev kunna bränna ut den ifall den åkommer sig en massa ripor (vilket är lätt med småbarn).Själv är jag lite inne på Fem myror är fler än fyra elefanter spelen i år…. Någon som vet om de är bra?

  2. Abbes pappa och Helena: Det är ett riktigt höjdarspel!Tina: Ja, visst är det kul för hela familjen! Smart med en extraskiva – tack för det tipset! Anna fick Fem Myror-spel till datorn på sin födelsedag och dem har hon spelat mycket. Sedan finns det klassiska spel också och de är också bra tycker jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.