Tisdagstema: Horisont

tisdagstemahorisont-copy.jpg

Den allra ljuvaste av horisonter i hela världen. Vårt tomtområde en vacker höstdag.

Nu är det hög tid att komma igång med hustankarna igen. Det går i cykler. Förra veckan var det köket som kulminerade i en ritning i fredags. Jag fick ett fint tips av Görel (tack!) om att eventuellt höja arbetsbänken, så nu väntar jag svar från köksarkitekten om det. Det är mycket kvar att att hänge sig åt såsom öppen spis, badrum, tvättstuga, garderober, fönster, fasad med mera med mera… Jag antar att tempot kommer att snabbas upp betydligt när vi får datum för slutbeställning. Då skall vi shoppa detaljer till hela huset. Fortsättning följer!

Tisdagstema: Horisont

5 comments

  1. Kul att du gillade idén!Jag har den lösningen i mitt kök, är supernöjd. Det blir lite mer avdelat. Fick själv idén från vårt kök i USA. Där var bänken i till och med i två nivåer. Inåt köket hade den vanlig höjd och underskåp, utåt vardagsrummet överskåpskåp med skiva som stack ut som bardisk. Mycket trevligt att stå och jobba vid bänken och ha familj/gäster pratandes på andra sidan. Och så syntes inte disken när vi väl satt oss…:-)

  2. Görel: Jag inväntar fortfarande svar från arkitekten. En riktigt smart lösning verkar det vara om du frågar mig! Mediabrus: Japp! Så är det ;-)Nilla: Tack!Linda: Tack! Mer lär det bli om huset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.